lekker-schrijven-in-mn-pyjamabroekDe omslagfoto van dit boek is uit het leven gegrepen. Zo ziet werken in  2008 er steeds vaker uit. Geen kantoor meer met koffieautomaat en kopiëerapparaat, maar een lekker  werkplekje thuis: Privé en – als het zo uitkomt – relaxed in je pyjamabroek.
En nog leuker: Vanuit m’n knusse thuiskantoor mag ik schrijven over die miljoenen werknemers die deze mazzel nog niet hebben. Ze zuchten onder het juk van de kantoorjungle: Jaloezie, verveling, wantrouwen, haat & nijd. Ik maak me er – akelig karaktertrekje? – op afstand vrolijk over.

In  71 columns gaat ‘t over enthousiaste bazen, stille drinkers, dure adviseurs, luie collega’s en jattende collega’s.

Recensie:

Op de cover van ‘Lekker schrijven in m’n pyjamabroek’ staat ’71 columns over lefschoppers en lamzakken, thuiswerkers en treiteraars, zelfstandigen en zeurpieten’. Voldoende om een potentiële lezer nieuwsgierig te maken naar de inhoud. De foto van Charles Groenhuijsen met slaperig hoofd, haar in de war en vrolijk geruite pyjamabroek doet de rest. Het boek is hilarisch om te lezen voor iedere werkende Nederlander, want heel herkenbaar.
Lees hele recensie >>>
Wilt u de talrijke weblinks ontvangen die ik voor de columns heb gebruikt stuur me een mailtje naar chgroenusa@me.com.
Reacties + suggesties kunnen ook naar dit mailadres.