Vergis je niet:

Amerika wordt een progressiever land. Echt waar!

 

Oh-OhHet is bijna niet voor te stellen dat publicatie van mijn boek “Oh, oh Amerika” nog maar twee jaar geleden is. Wat is er veel veranderd! Tijd voor een grondige herziening van dit boek.
Toen ik het schreef was Donald Trump nog die lawaaiige zakenman uit New York. Nu is hij president van Amerika.
Toen was Barack Obama een behoorlijk succesvolle president die hartstochtelijk hoopte dat zijn progressieve politieke erfenis (Obamacare bijvoorbeeld) door Hillary Clinton zou worden bewaakt en uitgebouwd. Het liep ietsje anders…

Intussen blijft de centrale stelling van mijn boek fier overeind: Ondanks alle politieke gekkigheid van president Trump schuift Amerika gestaag op in progressieve richting.
10 jaar geleden was de legalisering van homohuwelijk en marihuana ondenkbaar. Hetzelfde geldt voor de razendsnelle leegloop van kerken, het snel veranderende denken over straf en boete (eindelijk iets minder volle gevangenissen) en de groeiende noodzaak van een duurzame economie (veel meer groene energie). De jonge generatie van Millennials neemt de macht over. Zij bouwen aan een progressiever, minder ideologisch Amerika.

Ik geef al jaren veel lezingen over Amerika. Met de nieuwe informatie in de geheel herziene druk van “Oh, oh Amerika” valt er weer veel nieuws te vertellen. Natuurlijk zitten in mijn lezingen talrijke treffende voorbeelden, mooie video’s. Ik sluit steeds aan bij de politieke actualiteit. Ik ben nog nooit een Nederlander tegengekomen die géén gepeperde mening heeft over Donald Trump! Vast genoeg stof dus voor levendige discussie met de zaal. Ik kijk er naar uit. Verkoop + signeren van boeken kan ook.

 
Bestel nu