Charles Groenhuijsen, spreker en voorzitter

Charles Groenhuijsen is een veel gevraagde spreker en voorzitter. Hij bestrijkt in het Nederlands en Engels een breed scala aan onderwerpen ontleend aan zijn 33 jaar in de journalistiek en natuurlijk aan zijn boeken over VS en Nederland.

In het hele land wordt Charles nu natuurlijk gevraagd om over zijn boek over Optimisme te komen praten. Elke keer weer blijkt dat veel toehoorders aangenaam verrast zijn als Groenhuijsen uitlegt wat er allemaal goed gaat in de wereld (innovatie, armoede, veiligheid, gezondheid, onderwijs, ondernemerschap). Er is veel reden om opgewekt naar de toekomst te kijken!

Met zijn opdrachtgevers werkt Groenhuijsen inhoudelijk aan een passend concept voor een inspirerende en uitdagende speech. De ene keer voor een exclusief gezelschap van 15 corporate managers, een andere keer voor een theaterzaal vol vermogende particulieren, beginnende ondernemers of klanten van een grote bank.
Hij is een veel gevraagde gast op scholen, in boekwinkels en bibliotheken waar hij over zijn boeken vertelt en graag in discussie gaat met zijn publiek.

Onderwerpen die Charles Groenhuijsen recent behandelde:

  • verschillen tussen Nederland en de VS (zakendoen, cultureel, onderwijs, economie, politiek),
  • globalisering,
  • arbeidsmarkt (nationaal en internationaal),
  • George Bush en
  • de Irak-oorlog
  • Nieuwe lezingen en mogelijkheden, over o.a. robots, drones, 3D printing en Social Media staan op de agenda.

Als dagvoorzitter heeft Groenhuijsen ook zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld:

marketing en sales, internationaal betalingsverkeer, multinationale investeringen, de veranderingen op de Nederlandse huizen- en hypotheekmarkt, diversity in personeelsbeleid, internationaal voetbal, beveiliging internationaal transport, de uitdagingen van Internet, verzekeringen en tussenpersonen, VOIP-telefonie, internet-bankieren, provinciaal economiebeleid.

Huur mij in voor lezing of als dagvoorzitter
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
LinkedIn